Verzenden & retourneren

Verwerkingstijd

Alle bestellingen die voor 22.00 uur besteld worden dezelfde dag verzonden en binnen 1-2 werkdagen bezorgd. 

Verzendtarieven en leveringstijd

Wij werken hoofdzakelijk met PostNL. PostNL bezorgt pakketjes binnen Nederland en België van dinsdag tot en met zaterdag. 

Verzendmethode Levertijd Verzendkosten
Normaal pakket NL&BE 1 – 2 werkdag(en)  €5,95
Shipping to Germany 1 – 2 working days  €9,95

Verzendbevestiging & Zending traceren

Je ontvangt een bevestigingsmail met een track & trace nummer als je bestelling is verzonden. Hiermee kun je bekijken op welke dag, en tussen welk tijdstip het pakketje bezorgd zal worden.

Retourbeleid

Kan ik mijn bestelling annuleren nadat ik deze heb geplaatst?

Bestellingen worden automatisch in productie genomen en verzonden. Als ze eenmaal zijn geplaatst, kunnen ze daarom niet worden geannuleerd.

Informatie rondom retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. 

Om gebruik te maken van dit recht kun je een retouropdracht gratis aanmelden via onze retourpagina. Zodra wij het product in goede orde ontvangen storten wij binnen 5 dagen jouw aankoopbedrag terug.

Heb je vragen over dit proces? Neem dan contact op met ons klantenservice team.